Přeskočit na hlavní obsah

Pohled do budoucnosti

Firma AUREOLA, s.r.o. uvedla na trh zbrusu nový zdravotnický aparát, který umí vyléčit i choroby, které ještě neexistují. 

Společnost ve svém tiskovém prohlášení uvedla, že dokáže tímto přístrojem preventivně zajistit zdraví dětí vašich dětí, přestože ještě nežijí. Základním principem fungování převratného vynálezu je pochopení zákonitostí pravděpodobnostního stavu duálního sleptonu uvnitř limitního gluonového systému a schopnost přístroje atomicky heterogenní pole sjednotit do harmonogramu budoucí pravděpodobnosti. Nebo pravděpodobné budoucnosti. Záleží na tom, jak ho zastrčíte do zásuvky. 

Jedná se o produkt nového technologického věku založený na kvantově-informačních operátorech a nese pracovní název "Kvantově Unikátní Nepravděpodobnostní Determinátor Absolutna". Marketingové oddělení zmíněné firmy usilovně pracuje na tom, aby zkratka vzniklá ze jména přístroje byla všeobecně použitelná i v mainstreamových médiích a nikoliv jenom v prezidentské kanceláři.

Nobelovu cenu za fyziologii a lékařství poprvé v historii obdržel český zástupce za převratný objev takzvané Netoxické antiparazitické panacey (TM). Čerstvě nezaměstnaný přednosta onkologické kliniky Thomayerovy nemocnice Prof. MUDr. Jaroš Nedomrlý, DrSc. pro náš deník trpně poznamenal: "Kdo mohl tušit, že dávní alchymisté měli pravdu. Na lékařské fakultě nás učili spoustu zbytečností, ale jak poznat parazita před námi věhlasní profesoři zatloukali, jak jen mohli. Přitom nám bylo divné, když jsme operovali nebo pitvali, že v tělech pacientů se nacházely jakési žmolky a cystičky, které jsme ovšem mylně považovali za nádorové buňky. Rozhodl jsem se vrátit diplom a podzim svého života strávit studiem Čínské medicíny. Stydím se za to, že jsem vrah a svůj bílý plášť odhazuji v dál." 

Jeden z laureátů ceny PhotoDr. Ota Nepilý se skromností jemu vlastní při přebírání finanční odměny pouze pokrčil rameny a prohlásil: "Já to říkal dávno. Se CDS vyléčíte i geopatogenní zóny a zaženete černé mágy." 

Americká NASA připravuje další expedici na Měsíc a řeší problém, který režisér přistání na oběžnici Země zfalšuje tentokrát. Stanley Kubrick je už mimo  hru, takže vesmírná agentura vypsala výběrové řízení. Přihlásilo se celkem sedm umělců, ale jeden vypadl už v prvním kole. Vyloučeným se stal  Michael Bay. Ten trval na tom, že v kráteru Sylvester, který se nachází blízko severního pólu v oblasti libračního bodu Měsíce,  musí stát telefonní budka, aby arogantní mediální manažer jménem Shepard mohl volat své přítelkyni. Sylvester Stallone, podle něhož nese kráter jméno, možnou hereckou roli odmítl se slovy: "Jestli tam není žádný klášter, nikam neletím." 

Zdeněk Troška, český režisér světové úrovně, svým návrhem natočit nejen uvěřitelný dokument, ale za stejné peníze a jako bonus také rozmarnou komedii s názvem Slunce, Měsíc, erotika nadchnul většinu přítomných názornou ukázkou, jak ňadra hereček fungují v šestinové gravitaci. Lidstvo se tak konečně opět podívá do Vesmíru. Bára Štěpánová přislíbila, že se projektu ráda zúčastní.

V brdských lesích byla objevena jedna z nejstarších pyramid na světě. "Zvláštní je," divil se její objevitel záhadolog Tomáš Jedlý z Mníšku pod Brdy, "že lidé kolem toho kopečku chodili tisíce let a nikdo si nevšiml záhadné energie z něj tryskající. Kyvadlo ukázalo, že v jejích základech je pohřben Nikola Tesla, který objevil nevyčerpatelný zdroj energie a stroj času, takže byl uložen k věčnému odpočinku ještě dříve, než se narodil. Nenávistní fyzikové věřící v quarky a neutrina jen vztekle hudrají, ale my, co své domky napájíme elektřinou zcela zdarma, víme své. Agenti ČEZu se nám tu procházejí, snaží se o perzekuci obyvatelstva a brblají něco o neplatičích. Jde o lidské zrůdy placené hnusnou energetickou lobby a my s nimi nebudeme mít slitování." 

Vrch nese jméno Praha, což obyvatelé metropole nesou nelibě, ale nic víc udělat nemohou. Na jeho vrcholu se nachází podivná konstrukce, o níž se jasně ví, že jde o HAARP napájený právě Teslovou energií. "I proto tu máme krásné počasí a žádné chemtrails!" Dodává Tomáš Jedlý a odchází si vyléčit akné.

Předpověď počasí: 

  • Chemtrails dnes nad Českem zasáhne pouze část Šumavy, pražskou část Podolí a Řeporyje a horní část pražského Václavského náměstí. 
  • HAARPy v Brdech jedou na plný výkon: 362 GHz, 1 500 metrů.
  • HAARPy ze Špičáku: 285 GHz, 3 200 metrů.  
  • V Brně budou obláčky, v Karlových Varech nevíme, záleží na tom, jak se rozhodne Putin, který tam jede na partii pokeru s Jamie Bondovou. 

Merkur vstoupil retrográdně do souhvězdí Raka, takže jsme všichni v prdeli. Zařiďte se podle toho.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Ezoterikem snadno a rychle

Vzdělání je pouhou manipulací zrůdného systému s cílem vyrobit z vás nemyslící ovce. Odmítněte jej kategoricky a jednou provždy. Zdrojem vašeho poznání nechť jsou nezdrojovaná a nedatovaná videa na YouTube, nebo hlubokomyslné texty plné gramatických a pravopisných chyb z tajných internetových serverů, jejichž autoři nejsou anonymní, protože se vždy podepisují plnými jmény. Kupříkladu jako Vedoucí Kolotoče, He Natur, Be Da nebo Doba Jedu. Ignorujte zásadně veškeré poznatky aplikované vědy – vědátoři o skutečném světě nevědí nic, poněvadž jen sedí ve svých zatuchlých laboratořích, trápí nevinné krysy či šváby a dumají o nesmrtelnosti chroustů, kterým už ani GMO brambory nechutnají. Financují je zlé a zákeřné organizace či vlády, a jsou tím pádem nedůvěryhodní. Telefon, televize či internet by klidně fungovaly i bez jejich přispění. Stačí jen naladit mozek na správnou frekvenci 24 Bovisů. Lékaři jsou vrahy v ušmudlaných bílých pláštích a historickým omylem. Jejich existence a činnost je d

Vysoká škola života

Jistě jste již nejednou v internetových diskusích narazili na kolegy diskutéry, kteří ve svých profilech uváděli v kolonce dosažené vzdělání Vysokou školu života. A určitě vám to, stejně jako mně, vrtalo hlavou, neboť na vysokoškolsky vzdělané osoby často vystupovali jako úplní kreténi. Trochu jsem zapátral, jak to s tou Vysokou školou života je a považte – ona skutečně existuje! Jakmile jsem pochopil, že VŠŽ (neplést prosím se školou železničářskou) je v podstatě nejkomplexnějším vzdělávacím systémem ve vesmíru, zažádal jsem si o licenci a po náročných ústních zkouškách, předložení projektu a vypití dvou litrů MMS proti plísním jsem licenci skutečně obdržel!  Vypisuji tímto tedy první semestr distančního studia, které vám umožní získat vysokoškolský diplom o měsíc dříve než v Plzni! Neváhejte a pojďte studovat do naší Vysoké školy života! VYSOKÁ ŠKOLA ŽIVOTA Typ studia: distanční Časová náročnost: každou sudou sobotu od 19:00 do 21:00 hod. Délka studia: 3 měsíce Dosažené vzdělání: DaS

Z deníčku konspirátora

Vydáno se souhlasem autora. 6:50 Probouzím se. Kontroluji sílu orgonitového zařízení a poté zapínám wi-fi. Nefunguje, sviňa. Včera jsem se na svém facebookovém profilu nechvalně zmínil o šmírování, jakým nás častuje Bill Gates a tohle je výsledek. Zablokovali mě! Musím to dát světu na vědomí. Ale, kurva, jak? Když jsem offline? 6:57 Zjišťuji, že v rámci zdravotní sebeobrany jsem router před ulehnutím vytáhnul ze zásuvky. Zapínám ho a vše začíná fungovat. Sedm minut trvající pocit frustrace pomalu mizí, ale ta pachuť zůstává. Vím, že mě sledují! 7:20 Snídám česnek, meruňková jadérka a mocně zapíjím cé dé es dvojkou. Pro jistotu. Pak vyrážím zjistit, jak se daří té paní, která si léčí rakovinu plic svépomocí. Bomba! Ještě žije. Dokonce má jiskru v oku. 7:50 Fotím mraky. Úplně jasně vidím ty svinské ionty baria a aluminia, jak se povalují ve vzduchu a hledají nebohé oběti, které by otrávily. Na mě si nepřijdou. Pokládám si pyramidu na hlavu, pořizuji fotodokumentaci a vkládám ji na stránk