Přeskočit na hlavní obsah

Plaváčkův průvodce alternativním vesmírem

Důležité oznámení všem vášnivým čtenářům:

Všechny výtisky své knihy jsem osobně uložil v bezpečném skladišti, takže je připravena vyrazit do světa.

Poněvadž jsem se s žádnou distribuční společností nedohodl na rozumných finančních podmínkách, rozhodl jsem se knížku rozesílat ryze vlastními silami, k čemuž jsem si, považte, dokonce pořídil Zákaznickou kartu České pošty. Což bylo možná to nejtěžší v celém procesu tvorby knihy.

Pro vás jako zákazníky tím pádem  vyvstává pár omezení, která ale nejsou nepřekonatelná:

  1. Platit je možné  předem prostřednictvím bezhotovostního platebního styku na vyhrazený bankovní účet. Případně pomocí moderní služby PayPal na účet plavacek@plavacek.net. 
  2. Využívat budu služby České pošty, která u nás na Prajzské bývá tradičně spolehlivá a za posledních pět let mi neztratila ještě ani jednu zásilku. Poštovním úřednicím dodávám zdarma propisky a vtipně sepsané příběhy z mého života na Prajzské. Nikoliv jako úplatek, nýbrž coby pozornost.
  3. Pokud někdo z vás bude preferovat Zásilkovnu, zmiňte se při objednávání v poznámce, uveďte požadovanou výdejnu, a nezapomeňte mi tamtéž sdělit své telefonní číslo. Cena je stejná jako u České pošty - možnost výběru formy dopravy mi v systému SHOPTET povolen nebyl, poněvadž nemám smlouvu se Zásilkovnou. Proto ta poznámka.
  4. Chcete-li knihu podepsat, uveďte to také do poznámky, a předem se smiřte s faktem, že po třiceti letech u počítačové klávesnice jsem zapomněl, jak se píše rukou, a tudíž může být podpis hodně neumělý až nečitelný.
  5. Narychlo jsem spíchl jednoduchý objednávkový formulář, protože u SHOPTETU je zdarma. Registrovat se tam nemusíte, po rozeslání celého nákladu stejně zcela v souladu s GDPR celou databázi smažu.
  6.  Případné zásilky do zahraničí se mnou konzultujte předem, poštovné bývá dost drahé.
  7.  Posílat knížky budu vždy hromadně asi jednou za týden, takže prosím počítejte s poněkud delší dodací lhůtou.
  8.  Osobní odběr je možné domluvit buď v Hlučíně, nebo v Ostravě-Porubě, případně o víkendech na Pstruží farmě u nás v Bělé. V tom posledním případě mi platíte pivo.

Máte-li nějaké otázky, či chcete-li si dohodnout osobní předání, preferuji e-mailový kontakt na info@plavacek.net.

Objednávejte zde: Plaváčkova kniha.

P.S. Cena je myslím lidová a oněch pět chyb, které bohužel v knize zůstaly i po několikerém čtení a korektorských zásazích, doufám omluvíte s vědomím, že nikdo není dokonalý.

S úctou Plaváček v. k.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Ezoterikem snadno a rychle

Vzdělání je pouhou manipulací zrůdného systému s cílem vyrobit z vás nemyslící ovce. Odmítněte jej kategoricky a jednou provždy. Zdrojem vašeho poznání nechť jsou nezdrojovaná a nedatovaná videa na YouTube, nebo hlubokomyslné texty plné gramatických a pravopisných chyb z tajných internetových serverů, jejichž autoři nejsou anonymní, protože se vždy podepisují plnými jmény. Kupříkladu jako Vedoucí Kolotoče, He Natur, Be Da nebo Doba Jedu. Ignorujte zásadně veškeré poznatky aplikované vědy – vědátoři o skutečném světě nevědí nic, poněvadž jen sedí ve svých zatuchlých laboratořích, trápí nevinné krysy či šváby a dumají o nesmrtelnosti chroustů, kterým už ani GMO brambory nechutnají. Financují je zlé a zákeřné organizace či vlády, a jsou tím pádem nedůvěryhodní. Telefon, televize či internet by klidně fungovaly i bez jejich přispění. Stačí jen naladit mozek na správnou frekvenci 24 Bovisů. Lékaři jsou vrahy v ušmudlaných bílých pláštích a historickým omylem. Jejich existence a činnost je d

Vysoká škola života

Jistě jste již nejednou v internetových diskusích narazili na kolegy diskutéry, kteří ve svých profilech uváděli v kolonce dosažené vzdělání Vysokou školu života. A určitě vám to, stejně jako mně, vrtalo hlavou, neboť na vysokoškolsky vzdělané osoby často vystupovali jako úplní kreténi. Trochu jsem zapátral, jak to s tou Vysokou školou života je a považte – ona skutečně existuje! Jakmile jsem pochopil, že VŠŽ (neplést prosím se školou železničářskou) je v podstatě nejkomplexnějším vzdělávacím systémem ve vesmíru, zažádal jsem si o licenci a po náročných ústních zkouškách, předložení projektu a vypití dvou litrů MMS proti plísním jsem licenci skutečně obdržel!  Vypisuji tímto tedy první semestr distančního studia, které vám umožní získat vysokoškolský diplom o měsíc dříve než v Plzni! Neváhejte a pojďte studovat do naší Vysoké školy života! VYSOKÁ ŠKOLA ŽIVOTA Typ studia: distanční Časová náročnost: každou sudou sobotu od 19:00 do 21:00 hod. Délka studia: 3 měsíce Dosažené vzdělání: DaS

Z deníčku konspirátora

Vydáno se souhlasem autora. 6:50 Probouzím se. Kontroluji sílu orgonitového zařízení a poté zapínám wi-fi. Nefunguje, sviňa. Včera jsem se na svém facebookovém profilu nechvalně zmínil o šmírování, jakým nás častuje Bill Gates a tohle je výsledek. Zablokovali mě! Musím to dát světu na vědomí. Ale, kurva, jak? Když jsem offline? 6:57 Zjišťuji, že v rámci zdravotní sebeobrany jsem router před ulehnutím vytáhnul ze zásuvky. Zapínám ho a vše začíná fungovat. Sedm minut trvající pocit frustrace pomalu mizí, ale ta pachuť zůstává. Vím, že mě sledují! 7:20 Snídám česnek, meruňková jadérka a mocně zapíjím cé dé es dvojkou. Pro jistotu. Pak vyrážím zjistit, jak se daří té paní, která si léčí rakovinu plic svépomocí. Bomba! Ještě žije. Dokonce má jiskru v oku. 7:50 Fotím mraky. Úplně jasně vidím ty svinské ionty baria a aluminia, jak se povalují ve vzduchu a hledají nebohé oběti, které by otrávily. Na mě si nepřijdou. Pokládám si pyramidu na hlavu, pořizuji fotodokumentaci a vkládám ji na stránk